Saturday, May 31, 2008

Dežela pod Pohorjem


Lepo mi je, lepo mi je, Pohorje zeleno, Pohorje...
Ne resno, očitno mi Štajerske tekme ležijo. Tokrat sva z Benom osvojila prvo mesto. Prvi tek je bil brez napak in tako sva si pritekla še en pogoj za dvojko. Tja se nama sicer še niti malo ne mudi, kaj pa nama manjka v enki?? Ampak je pa fino, ko mali tako lepo laufa. V jumpingu je spet zgrešil vhod v slalom. Vhod, ki je načeloma najlepši, kao, direkt naravnost iz hopa nama dela največ težav. Ampak nič hudega zato. Potem mi je skoraj spet ušel v napačno luknjo v tunelu, pa sem se mu dobesedno nastavila, da tega ni mogel. Drugi tek mi načeloma ni bil preveč všeč. Se je kar malo vlekel. eden od agilitaških kolegov mi je dal idejo, da s seboj nosim brisačo, ki jo zmočim in z njo psa malo ohladim. Ni slaba, še posebej, ker se Ben ne pusti špricat s tušom, kljub temu, da sicer zelo rad čofota po vodi.
Tokrat sva imela navijače tudi iz neagilitaških voda. Za naju je navijala Maja, njena mama in ata Valter, ki je naredil nekaj zelo lepih slikc in ponel tale filmček.


4 comments:

majči said...

BRAvooooo!!!!! Čestitkeee!!! :D :D :D

Riba said...

Ves kaj, ce mas pogoje, kr pejt v dvojko! :oP Ne pa nam zacetnikom morale zbijat :oP

BRavo Ben!

Simona said...

nima se pogojev, pa tud sicer, premagat morš najprej samo sebe, pol šele štejejo stopničke in pokali. Ko bom dovolj dobra za dvojko bom tja tud šla, ampak to sezono bom utrdila Benovo zanimanje za agility. tri nule, če so pridobljene tako, da maš od vsake sezone eno niso dovolj dober pogoj zame. Morjo bit teki stabilni ves čas, pol pa ja.

Anonymous said...

QslEcu [url=http://www.bootsalejp.com/]アグ 店舗[/url] VigYbe HxgNpy http://www.bootsalejp.com/ OxhKct YdmUch [url=http://www.timberlandlove.com/]ティンバーランド ブーツ[/url] JjdFoc UjsThn http://www.timberlandlove.com/ VxrKhj FnnQkh [url=http://www.bootgg.com/]アグ ブーツ[/url] WdjHlh UfzHhk http://www.bootgg.com/ TgtSrp TuvLeo [url=http://www.bootskawaii.com/]ugg ムートンブーツ[/url] UjpGxx UhwExs http://www.bootskawaii.com/ QtzDpt XivEvv [url=http://www.mbtjpbuy.com/]MBT ブーツ[/url] OevUww JckKyp http://www.mbtjpbuy.com/ DsbOmn OoyIoo [url=http://www.snowbootbuy.com/]アグ ブーツ[/url] XivJvq TwcCin http://www.snowbootbuy.com/ OofJuk SlmSrz [url=http://www.monclerjyapann.com/]モンクレール[/url] CkbUck ItdYbx http://www.monclerjyapann.com/ FalVbl