Wednesday, May 28, 2008

Morjeee


Slovenija je tako cool država. En dan v gore, drug dan na morje, vmes pa le dobrih 100 kilometrov. Ne le vsak dan na en konec države,tudi v enem dnevu bi šlo čisto brez problema. Tako smo šli danes na izlet na morje. Seveda tudi študentska leta so cool,tako se lahko kar sredi tedna za cel dan odpraviš na izlet. najprej smo šli vAnkaran. Aja, da ne pozabim, imeli smo čast spremljati Capijev prvi izlet na morje. Bil je naravnost navdušen. Skupaj z Benom sta se podila po vodi in lovila kamenje. To je za Bena druga velika zabava poleg snega. Očitno mu je všeč lovit nekaj, kar potem izgine.




Iz Ankarana smo šli v Izolo, natančneje Simonov zaliv. Tam smo se namočili tudi mi, a ne preveč, ker poleg tega, da je naša voda že sama po sebi umazana in nič kaj vabljiva, je morje še polno meduz.


Tako smo namočili bolj gležnje kot kaj drugega idino Tjaša je pogumno zaplavala. Kužka sta spet lep čas lovila kamenje. No Ben ga je, Capi pa je lovil Bena. Totalno se je zaljubil v mokri primerek mojega kosmatinca. Ko je bil suh se namreč čisto normalno igra z njim, ko pa je bil moker je bil z nosom kar naprej v njegovi riti in ga skušal naskočit???




Po dobri uri razgibavanja v morju smo se šli osebki malo sončit, Ben in Capi pa sta bila tudi kar precej utrujena in sta padla dol poleg nas.
po kopanju se je treba obrisat


malo smo še poležavali nato pa šli jest. Ker čas res prehitro mine, ko ti je lepo je bila ura na žalost taka, da smo se mogli vrniti domov. Nekateri pač nimajo udobnega študentskega življenja in morajo v službo tudi ob tako nemogočih urah kot je sedem zvečer.
capi

Benson


No comments: