Wednesday, July 8, 2009

Tekma, porezana tačka in Jezersko






Končno sva spet šla na eno tekmo. Benova tačka je zgledala že čisto ok, pa je vseeno na tekmi po nekaj ovirah začel šepat, zao sva šla ven in drugega teka sploh nisva probala tečt. Kljub temu sva preživela lep dan z agilitaši, in zadela cel kup mega nagrad na srećelovu. V soboto je tekma v Portorožu. Moja najljubša, ampak Ben ne bo tekel, ker je brezveze, da rinem z glavo skozi zid. sicer zdaj ne šepa, ampak tudi prejšnji teden ni. Bomo šli pa vseeno vsaj malo pogledat.

Zadnje čase je vreme res porazno in se ne da nikamor it. Privoščila sva si malo morja ampak jaz sem mogla spet zadihat gorenjski zrak, zato smo šli v nedeljo, pa čeprav na bolj penzonistični izlet, pa vendarle, na Jezersko. Prav lepo je bilo spet gledat hribe okoli sebe, Ben pa, glej no glej, je nekako kar pozabil na bolečine in brez težav preganjal kamenčke po vodi. No v resnici je sem in tja malo dvignil tačko.

Nike pa raste in je baje pravi divjak. odlično, bolj bo divja, bolje bo. pa glasna je tudi že. Hmm, to bo še zabava. V ponedeljek jo greva z Benom spet pogledat.

1 comment:

Anonymous said...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu