Saturday, June 30, 2007

Oddam psa najbljižjemu kmetu. Lovi miši, laja za vsakim mimoedočim in preganja traktorje, ter avtomobile....


Ne, ampak tokrat sem res jezna, samo ne vem na koga bolj, na Bena ali na sodnika. Na Bena najbrž toliko bolj, ker mu je v prvem teku uspelo priti čez brez diskvalifikacije, kljub preseženemu času,čeprav je v bistvu vseeno, ker je v resnici tudi v prvem teku lajal in skakal malo po svoje naokolu in je veselje ob ne disku samo metanje peska v oči. V resnici, pa se je zgodilo isto kot vedno, samo sodnik je bil malo bol prijazen in naju ni diskvalificiral. ampak vseeno sem dobila toliko upanja, da me je drugi tek toliko bolj prizadel in sem svoj večni optimizem spremenila v globok pesimizem. Ben pač NI agility pes. Treningov ne bom opustila, ker tam mu gre še kar dobro, mislim pa, da nekaj časa ne bom hodila na tekme, mogoče na te, ki so v Ljubljamni in so mi blizu kot predtekmovalka, ampak kot tekmovalka pa ne, ker je res škoda denarja.
Sodnik pa...škoda besed, štart sem plačala in po mojem mnenju imam pravico odteči do konca, saj enka pravzaprav je za to, da se v njej dela velike napake, kaj me ma za pošiljat s parkurja, kreten pač...

7 comments:

Xsara and Tani said...

Matr smo jezni! No, ce te kaj potolazi, v prvem teku nista prekoracila maksimalnega casa, ampak sta skupaj z 10 KT zaradi častnih krogov in okoli 25 KT zaradi prekoracenega standardnega casa nabrala prevec KT. Mogoce ni velika tolazba, ampak pac kombinacija dveh stvari. Od sodnika pa res ni bilo lepo, da vaju je poslal ven, ampak take stvari se tudi dogajajo. Ni treba zdaj obupat!

Riba said...

Zakaj pa tistih v 3 ne posljejo ven, ko 125. ponavljajo eno in isto oviro? :( Mene pa to moti .. itak so diskvalificirani, pa kar ne nehajo .. vsaj v Selcah so to poceli in ni cudno, da je tekma trajala v nedogled.

Simona said...

ja saj vem, da nisva prekoračili max časa. Hvala za tolažbo. Ja men se je ta sodnik čist zameril, na njegove tekme ne grem več (spet moj princip) saj zdaj sem se že pomirila ampoak sem bla res besna.

Xsara and Tani said...

Riba: zato ker lahko dokoncas cel tek ali pa popravis eno oviro in gres ven. In tisti, ki se resno ukvarjajo z agilityjem je prav, da oviro ponovijo 125x ce je treba, da psi ne mislijo, da na tekmi pa lahko preskocijo cono, samo na treningu je ne smejo, ker potem jo morajo ponavljat. Je kar prav, da se zadeve popravi. Bena je poslal ven, ker je presodil, da pes ni pod kontrolo (ker je lajal na sodnika in na publiko), ne zaradi tega, ker ne bi znal kaksne ovire. To res ni bilo lepo od njega in ni ustaljena praksa pri nas. Sicer pa jaz ful podpiram to, da se tudi na tekmi popravljajo napake - tekme dolgo trajajo, ker je toliko psov, ne zato, ker se popravljajo napake.

Xsara and Tani said...

Ben - ne obupaj nad Simono, kadar je taka tecka in dvomi v tebe!

Lupcka- - Xsara

Simona said...

saj ne obupa. Jaz pa njemu tudi zelo hitro oprostim vse napake, ko me s tistimi svojimi lepimi očkami pogleda izpod frfruja in mi da mokrega poljubčka mu je vse oproščeno.

Anonymous said...

ZnvJsc [url=http://www.bootsalejp.com/]アグ 店舗[/url] YczXxw MagZlp http://www.bootsalejp.com/ XtyKlk XdfMyr [url=http://www.timberlandlove.com/]ティンバーランド ブーツ[/url] EqbEks HkgDnm http://www.timberlandlove.com/ DxbJcu QkuAas [url=http://www.bootgg.com/]アグ ブーツ[/url] QpcAhe IgnImo http://www.bootgg.com/ HngTnx NgkNna [url=http://www.bootskawaii.com/]uggブーツ 激安[/url] PilSyn NalYwp http://www.bootskawaii.com/ HexNvs WmhPlb [url=http://www.mbtjpbuy.com/]MBT 靴[/url] OpsGmi ItbZhd http://www.mbtjpbuy.com/ RwiMjo ZnuHuw [url=http://www.snowbootbuy.com/]UGG オーストラリア[/url] ZeiCti HroCia http://www.snowbootbuy.com/ RbyHjt RdeLhq [url=http://www.monclerjyapann.com/]モンクレール[/url] EtaJmy AbuQgg http://www.monclerjyapann.com/ OwoPoi