Sunday, December 30, 2007

izlet na Vajnež


V soboto smo se z nekaterimi agilitaši odpravili na izlet na Vajnež. V bistvu nisem vedela kaj naj pričakujem. Je bilo kar naporno. Meni je bilo sicer ok, se je pa malo bolj pomatrala hrvaška kolegica Melinda. Ni pričakovala takega vzpona, a na koncu ji je le uspelo. Jaz bom za podobne vzpone v prihodnje potrebovala boljšo opremo. Bila sem precej premočena. Ampak me je dobro premočilo šele proti koncu.

Sicer pa smo se imeli lepo, sijalo je sonce in občutek, ko dosežeš vrh in razgled povrneta vse muke. Je pa bila sreča, posebej za naju s slabšo opremo, da ni toliko snega, ker po snegu je še težje hoditi, pa še bolj mokri bi bili. Greš dva koraka gor in enega dol. Je malce drselo. Tam, kjer smo mi najbolj trpeli, pa so psi najbolj uživali.

Iztok je posnel nekaj slikic.
pa še nekaj slikic z mojega fotoaparata za primerjavo, kaj naredi denar. :)






4 comments:

Anonymous said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anonymous said...

Hej!
simona, kako opremo pa vbistvu rabiš za take sprehode? ker bi se jaz tudi takih udeleževala, samo ker vem da bi bila zeeeelo mokra :)

Tnx!

Pa ful lustne fotke maš!
Ben je CAR! ;)

Simona said...

U oprema. Ja ugotovila sem naslednje.
Gojzerji seveda, kar se da udobni, pa baje s trdim podplatom(zvedela na izleetu) Nepremočljivi, kak gore-tex. Potem so faj gore-tex gamaše, če je sneg in se potapljaš vanj, da ne gre v čeveljčke in ne premoči. Pa palce so tud fajn. To je ena taka osnova, najpomembnejši so čevlji. Sam se mi zdi, da so se moji dokončno vdali vlagi ko sem začela dobivat sneg v čevlje, tko da gamaše so tud kar v redu stvar. Če je pa suho, pa gojzerje.

Če se hočeš it pa še bolj, pa je fajn še kak wind stoper.

V glavnem Majči via razprodaje :)

Ampak je res luštno tole, tako, da priporočam udeležbo, če ne prej v pomladnih dneh, ko ne bo več snega.


mam fotko tvoje tamale, ko skače čez ovire ;)

majči said...

aha no super! gamaše sm si ze kupila :)
čevlje si morm še...

za za fotke bi te pa prosila, če bi mi jih lah kr na mail poslala :)
lepo plooooosiiiim! :D