Tuesday, December 11, 2007

božič za živali

v soboto 15. decembra se bo dogajalo tole

več podrobnosti pa na:
mojpes.net

6 comments:

Xsara and Tani said...

hja, smo v postojni! a gremo spet skupaj?

Simona said...

ne vem, po moje bom šla s petro, ej a lah to ti tud na tvojmu blogu objaviš, da bo na čim več koncih.

Xsara and Tani said...

hinavka ;)

Simona said...

No sej najbrž nisem bla dost jasna kaj, ko sem rekla, da ti to tud objavi na svojem blogu. S tem sem seveda misnla post na katerga se nanašajo komentarji, torej reklamo za božič za živali. Prepozna obrazložitev, upam, da je vseeno čimveč ljudi videlo letak in bo to mogoče kateri živalci kaj pomagalo.

Xsara and Tani said...

Sorry, ni potegnilo! Najbrz tudi nisi bila dovolj jasna, ko si v Naklem rekla, da gremo naslednjic (torej v Postojno) skupaj pa da bos ti vozila, namesto da prispevas za potne stroske, pa sem jaz rekla super, da mi ne bo treba vsakic vozit ... Pa preden se razjezis - hecam se, najbrz bi bilo za Bena itak prevec mucno, da se vozi z goneco tecno Xsarciko :) Ko se bo nehala gonit se pa lahko zmenimo za kaksen sprehod ali play-date, da se punca malo znori! Pa cestitke za uspesno tekmo - zal sem vajin drugi tek zamudila, ampak sta bila res pridna.

Simona said...

Saj jaz sem pa vajinega prvega zamudila. Ampak sem si ogledala posnetek. Seveda se vidimo, ko se Xsara neha gonit, jaz pa upam, da boš posodila svojo novo pridobitev-rolko, da končno sprobam ali se bo Ben te reči bal ali ne, preden jo dejansko kupim.