Monday, May 18, 2009

Ložnica 09

Počasi se začenja pravo toplo vreme in letne tekme postajajo prijetne. Vsaj en dan, ko lahko dejansko poležavam na travi skoraj cel dan, se mi ne mudi nikamor, razen na ogled parkurja in sproščeno uživam. Tudi krči v želodcu pred tekmo so minili, živčna nisem več in se na tekmah dejansko samo še sproščam. Seveda brez Ceneta in Mihata tekme nebi bile to kar so. Ben pa... je počasen, počasen. Precej bolj kot v prejšnji sezoni. Bo treba delat predvsem na hitrosti in nič ne bo narobe, če bo malo shujšal. Hmm sem razmišljala a bi šla jutri zjutraj tečt al popoldne na šmarno, pa sem se ravnokar odločila za šmarno, da bo imel še Ben kaj od tega. Ker hodim tečt ob nehumanih urah, ga ne mučim in ne hodi z mano. V glavnem počasi je odtekel agility s 5 kazenskimi točkami, slalom, kaj pa drugega. Ampak to samo zato, ker sem jaz zganjala paniko, sicer bi bilo čisto ok. Jumping je bil brez kazni. Bila sva tretja, v zahvalo vsem ostalim, ki jim uspe biti celo počasnejši od naju :) .

Žalčani so se še za izdelavo pokalov zelo potrudili in smo dobili zeloo simpatične, neklasične pokalčke. Vredno je bilo zmagati, ne samo sodelovati ;)


Neka gospa si je izmislila pasje pivo. Ker po napornem lovu si ona privošči pivo, zasluži si ga pa tudi pes. Prav tako si mi po tekmi privoščimo pivo, zasluži si ga pa tudi Beni :)

1 comment:

Anonymous said...

Ej pokalcek res lep :)(no sej ti ga ne bom zaplenu), pasje pivo pa beniju ne prevec da se ne bo se bol zredu, pol bom pa jz kriv :) ;)!!!!! S.