Thursday, April 9, 2009

Ben in njegove vsakodnevne norčije

V torek je imel Ben akcije. najprej je bil pri fantovih starših na parceli. Cel dopoldan je lajal na sosedovega nemca. V nekem trenutku se je tako zagnal vanj, da je preskočil ograjo parcele. " Revežu" ni bilo nič jasno, ko se je nenadoma znašel z nemcem iz oči v oči, med njima pa ni bilo ograje. na srečo je nemec miroljuben in sploh ni odreagiral, moj veliki junak pa je tako ali tako presenečen utihnil in se pohlevno vrnil na notranjo stran ograje skozi vrata seveda. Od tam pa seveda pogumno in glasno lajal naprej. :)

Zvečer sva šla s silvotom v btc in Bena pustila samega. Ko sva prišla domov je bilo stanovanje v razsulu, kar niti ni tako nenavadno, ker Ben, ko je sam pogosto malo "pospravi". njegova postelja in igrače so bili tako po celem stanovanju, najina postelja pa razmetana. ko sva stopila v kuhinjo pa naju je čakalo presenečenje. Vedno sem mislila kako cool je moj pes, ko ima lahko vrečo z briketi na odprtem in se je niti dotakne ne. Danes pa je ležala odprta na tleh, precej bolj prazna, kot sem jo pustila, Benov trebušček pa precej bol poln. Jah fant se je vsaj enkrat pošteno najedel.

3 comments:

jure vs baron said...

oooooo beni ti si zakon.

Anonymous said...

:):):) sm bil zraven in vem da je to dejanje iz obupa, pač premal hrane po njegovem prepričanju :):):)

Simona said...

po njegovem prepričanju je hrane vedno premal :) Ampak kdo bi ga v bistvu bolje razumel kot njegova Limona, ki ji ji pravzaprav tudi ni nikoli dovolj čokolade, pa se vseeno malo zadrži, da je ne poje toliko kot bi je njene borbončice želele :)