Saturday, February 28, 2009

Kranjska Reber (1453 m)







Današnji čudovit sončni dan smo izkoristili, za kaj pa drugega kot za izlet. Kljub temu, da že malo pogrešava pomlad in rožice, smo vseeno šli še malo na sneg. Destinacijo sem izbrala naključno, na netu. Čisto rada malo raziskujem, ampak sem bila danes malo razočarana :(. S Špelo in Bajem smo šli na Kranjsko Reber. Opis na netu je bil kar ok, pot pa naj bi bila dobro označena. Ampak gozdarji so posekali pol gozda in je bilo vsenaokrog polno debel pot pa razrita od traktorjev in ker se je sneg zaradi toplega vremena že topil zelooo blatna. raj je raj na rock otočcu. Ko smo končno dosegli gozd je bilo še nekaj snega in izlet je postal prijetnejši. Aja oznak pa od nikoder, tako, da sva tavali na slepo in hodili ves čas po glavni poti, ko pa je te zmanjkalo, ne vem kam je šla, vdrla se je v zemljo,sva nadaljevali kar na slepo po stopinjah. Do vrha nisva prišle, ker nisva imele pojma kje sva. Ker je bilo stopinj in vsega vedno manj sva se raje vrnile.Sem namreč preveč talentirana za to, da se izgubim. Ampak ker sva dve uri že hodili se nisva preveč sekirali, ker sva kjub vsemu imeli lep sprehod. Na vrhu itak ni nič razen štempiljke, štempljev pa tako ali tako ne zbiram :) Razgled sva imeli pa že od prej.
Baj in Ben sta bila večino časa pridna,veliko sta se igrala, zravsala sta se samo dvakrat, enkrat je bil vprašanje olupek od banane, drugič pa, kdo bi vedel, kaj sta imela. Sem hotela Kalo s sabo vzet, pa imam premajhen avto. Tud nakup večjega bi mogla malo pospešit, da bi lahko Kalča večkrat z mano kam šla, tud če imamo s sabo še kakšnega pasjega prijatelja.

4 comments:

Amber-Mae said...

Wow! I can't believe it's still snowing over there. How long does it snow in your country?

Butt sniffs,
Solid Gold Dancer

Simona said...

There is no more snow in our city but it still is over 1400m altitude. So yes you could still find snow if you want on the hills. Our country is so cool because you can find snow on the mountains and at the seaside it is almost spring. But weather is warm even in mountains, so even there spring comes soon. I love snow but i cant wait spring, warm weather and flowers. :)

Matej said...

Živjo!

Naključno sem najdu tale blog...in je prav simpatičen :) No, razlog tiči v tem, da imam namen dons popoldne s kolesom obiskat Kranjsko Reber. Naj ti pa povem razlog tega poseka gozdarjev. Čez nekaj dni bo minilo 2 leti od katastrofalnega viharja v kamniški okolici. Jaz sem kamničan in kaj takega še nisem vidu.....srhljivo! (mal slikc ... http://forum.zevs.si/index.php?topic=1337.0 )

Lepo se mejte s štirinožno kompanijo, hehe!

LP, Matej

Anonymous said...

LciNfy [url=http://www.bootsalejp.com/]アグ オーストラリア[/url] ZxuCno IbyJss http://www.bootsalejp.com/ RduBac RxpDdw [url=http://www.timberlandlove.com/]ティンバーランド 激安[/url] OmbCfo CroQhx http://www.timberlandlove.com/ AttEml VmgVra [url=http://www.bootgg.com/]UGG[/url] DjkBbh NotLpf http://www.bootgg.com/ KedTxv LvtTyt [url=http://www.bootskawaii.com/]ugg[/url] GtnIix SguKej http://www.bootskawaii.com/ TeyRpu KdmQjc [url=http://www.mbtjpbuy.com/]MBT ブーツ[/url] JllMej KmnObj http://www.mbtjpbuy.com/ SjfCwd YmzZft [url=http://www.snowbootbuy.com/]UGG オーストラリア[/url] IfcJml BleFqe http://www.snowbootbuy.com/ CdxYiv AguUqo [url=http://www.monclerjyapann.com/] Moncler[/url] GbsNoc UvfVfh http://www.monclerjyapann.com/ UabEzd