Wednesday, April 18, 2007

Miramare



V petek trinajstega smo se odpravili na izlet na primorsko. Osebki na dveh nogah , Ben in njegova veri firs best friend Xsara. Razen enega nepotrebnega zgrešenega odcepa, zaradi katerega smo si malo prevečkrat ogledali Trst, se ta petek trinajstega ni zgodilo prav nič slabega, nasprotno. Šlo smo na sprehod v park Miramare, kjer se Xsara in Ben najbrž nista tako zabavala kot njuni dvonožniki, pa vendar je park zelo lep in pozirala sta kot prava manekena.

Ko smo zaključili kroženje okrog Trsta smo si privoščili še nekaj slovenske obale,
kjer sta končno lahko sprostila svojo energijo in divjala naokrog. Ben si je privoščil tudi skok v morje. Mimo vode nekako ne more, ne da bi vsaj malo počofotal v njej. Celo Xsara, ki ni ljubiteljica vode, je namočila svoje damske tačke, ker je enostavno mogla ugotovit kaj Bena tako zabava.

Ben ni ravno ljubitelj vožne in navadno se v avtomobilu ves čas nervozno premika sem in tja, a je tokrat skupaj s Xsaro zaspal kot angelček.

1 comment:

Xsara and Tani said...

Zivjo Ben, lep blog imas! Kar pridno pisi pa se kaksno slikico prilepi - saj vem, da jih imate na tone! Nocko, pa eno bolho za pomoc,
tvoja Xsara