Wednesday, October 31, 2007

frizbi

Po tekmi so tri nadobudne lastnice Border Colliev priredile nastop s frizbiji, jaz sem pa vse skupaj posnela in priredila v skupen filmček.

Sunday, October 28, 2007

no sem grozna, na bistvo sem pa pozabila. Včerajšna tekma je bila dobrodelna. Sredstva gredo kinološkemu društvu Škofja Loka-Železniki, katerega prostore je uničil deš prejšnji mesec. Zbrali smo dobrih 3000 evrov. Mislim, da nam je uspelo in si bodo v Železnikih opomogli. Imeli smo srečelov in licitacije predmetov. Uokvirjene čipke smo prodali za kar 200 evrov, torto pa za 100. Dobro ne.

Saturday, October 27, 2007

nemogoče je mogoče


In zgodilo se je. Vedela sem, da bo nekoč prišel tudi ta dan. Moj predragi Beni je postal pravi agilitaš. Uspelo mu je odteči dva teka v enem dnevu in se uvrstiti na celo drugo mesto. Ni bila ne vem kakšna konkurenca sicer, ampak bistvo sta dva odtčena teka. Pri vsakem je sicer dobil pet kazenskih pik. V prvem je pošteno preskočil cono na mostu, za to sem ga pošteno zbrcala zadaj za hišo :), v drugem pa je zgrešil slalom in sva ga mogla ponavljat, ampak v splošnem je tekel lepo in obakrat je pritekel do konca. Jupiiiii!! Sledilo je vsesplošno navdušenje, cviljenje, nagrajevanja, skakanje, objemanje. Priletela je Petra in sva cvilili, od nekod je priletela Polona in se vrgla name, me ojela in smo še malo cvilili in skakali, v glavnem, Beni je absolutni zmagovalec. Še bolj pa sem ponosna na svojega malčka, ko mi Polona povdari, kako ponosna je ona nanj. Konec koncev je eden njenih najbolj zakompiciranih tečajnikov, ki mu uspeva. Seveda sem ji zelo hvaležna za vse nasvete, pa ne le njej ampak še marsi kateri članici KD Ilirije. Vadbišče KD Ljubljana, pa je itak moje srečno vadbišče. Tam je Ben odtekel prvo nulo in ob enem nasploh tek,da se mu tako sploh lahko reče. Brez svojih značilnih častnih krogov. Tako naprej moj dragi Beni. Žal mi je samo, ker zdaj ne morem poklicat mami in ji tega povedat. Ampak mami najbrž tako ali tako že ve, ker vse vidi. Čeprav najbrž ne gleda samo mene ampak tudi moja bratca in Milana. Ampak vseeno.

Sledijo tudi slikce in seveda tudi posnetki :) .



Tudi Ben z zanimanjem spremlaj tekmo


in ben v elementu

Slikala:prvo slikco sigurno Petra Pečar, drugo pa vrag si ga vedi kdo, Petra al pa Andraž al pa ker drug ljubiteljski novo pečeni fotograf iz grupe.



Thursday, October 25, 2007

narcisek


a je moj mali en narcisek al ni??

Thursday, October 11, 2007

zgodbica

Beni je kuža, ki veliko laja, tudi, ko stopi ven iz bloka se mora obvezno najavit. Ker je to rahlo moteče, smo selitev v nov dom izkoristili kot odlično priložnost, da ga vsaj tu tega odvadimo, ker tega tukaj še ni navajen. Pa mu tako vsakič ko stopimo iz bloka in je tiho damo pajo čokoladico za nagrado. Čokoladico zato, da je nagrada še posebej dobra in čokolada je namenjena res samo temu. Zadnjič pa je ben ko je prišel iz bloka zalajal in čokoladice ni dobil. Ker sva ša nekam z avtom sem jo pač odložila na predalček v vratih avtomobila. Potem sem, pozabljiva kot sem, nanjo pozabila. Spomnila sem se sicer, da bi jo blo fajn nazaj domov odnest, da se nebi stopila ampak potem sem na to spet pozabila in ker je ta čokoladica nekako izginila, sem nanjo čisto pozabila. Mislila sem si, ah saj sem jo očitno enkrat odnesla, pa sem to naredila tako avtomatsko, da sem pozabila. Potem pa zadnjič spet ista zgodba. In meni kapne, da sem obakrat pustila Bena samega v avtu. Ben vedno ko ga tako pustim zleze na prve sedeže (danes mi jih je tako pošteno zamazal, saj sva prej bila na blatu, kako lepo od njega). Tako si je fant postregel s čokoladico, ki mu seveda pripada kar sam iz predalčka v mojem avtomobilu :). Nič čudnega, da tako rad leze na sprednji zic.

Friday, October 5, 2007

Kačenka


Ben je dobil novo prijateljico. Stafordko Kačenko ali lažje Kači. Sprva se je je kar malce bal. Punca ima namreč pri svojih šestih mesecih že dve kili samih mišic več kot Ben in je čisto divja. Za mladička se to, da je poln energije seveda spodobi. Samo Beni je bil čist šokiran, ko ga je takoj "napadla". Presenetljivo ni imel nič proti temu, da je meni lezla v naročje. Skakala je kar naprej. Meni je bila takoj všeč. Ko se je malo privadil pa je tudi Beni začel vrtet svojo rit in sta se že igrala. Na žalost samo v stanovanju, ker je bilo že prepozno za norenje zunaj. Zaradi preveč ovir v stanovanju igra ni trajala ampak komaj čakam, da gremo noret ven, kjer bo tudi Ben bolj sproščen.